Vedensyli & Kivenkainalo
Villa Mirjam

Nautinnollinen mökkiloma luonnonhelma

Vuokrahuvilamme Vedensyli sekä Kivenkainalo kauniissa savolaisessa järvimaisemassa odottavat sinua!


Kivenkainalo

Tasokkaat talviasuttavat huvilat sijaitsevat  Iso-Rastinjärven niemi - ja saarimaisemassa 20m päässä lapsiystävällisestä uimarannasta ja 150m päässä toisistaan. Omaa rantaviivaa on yli kilometri.

Vedensyli

Huviloiden pinta-ala on 105 m2 ja terassin 42 m2. Alakerrassa on avoin keittiö/olohuone, makuuhuone, kodinhoitotila, saunaosasto sekä kaksi WC:tä. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, aula sekä kylpyhuone/wc.

Kodikas sisustus

Kodikkaat huvilamme on sisustettu laadukkailla materiaaleilla. Takka, lattialämmitys ja ylelliset untuvapeitteet tuovat lisälämpöä paukkupakkasillakin. Hellekesänä nukut viileässä ilmalämpöpumpun ansiosta.

Tervetuloa viihtymään Villa Mirjamissa!

Villa Mirjam vuokrahuvilat sijaitsevat Järvi-Suomen sydämessä Suonenjoella.  Meidän lisäksemme iloinen Itä-Suomi sekä Pohjois-Savon maakunta toivottavat niin kotimaan matkailijan kuin turistin maailmalta sydämellisesti tervetulleeksi jakamaan kanssamme omaleimaisen kulttuurimme vieraanvaraisuutta! Täältä löydät paljon nähtävää ja koettavaa!

Hyvän mielen pikkuyllätyksiä 

Iloitsemme jokaisesta onnellisesta ja tyytyväisestä asiakkaasta! Villa Mirjamissa sinua voi odottaa mummin mustikkapiirakka, niittykukkakimppu, tuoreet aamiaissämpylät, tuoksuva saunavihta, tilli ja uudetperunat kalasaaliisi kaveriksi tai jopa tulijonglööriesitys!

"Täällä todella sielu lepää. Kevät parhaimmillaan, jäät lähtevät, vesilintuja järvellä. Kiitos emännälle mahtavista puitteista."