Our Customers´Experiences

Villa Mirjam

Jouko ja Raija

"Vietimme hienon lomaviikon hurmaavan viihtyisässä huvilassa alkukesän luonnosta nauttien. Kalastimme pikkuisia ahvenia lokeille. Heitimme tikkaa ja petanquetta ja läiskimme sulkista. Nautimme rantanuotiolla perinteiset nokipannukahvit ja hiillostimme makkaraa. Helppoa herkuttelua grillin puitteissa ja lettuja kermavaahdolla. Saunottiin pitkän kaavan mukaan vastoen ja vihtoen. Hyttyset kaasutimme. Erityiskiitos Mirjalle rabarberista ja mansikoista, joista tuli niin hyvä kiisseli, että Jouko heräsi sitä yölläkin syömään. Tänne tullaan mieluusti uudestaan, jos vuosia riittää. Kiitollisina..."

Arto, Riitta, Anni, Aatu, Harri ja Hanna

"Lähilomalla Vedensylissä jälleen kerran. Syötiin todellista lähiruokaa, kerättiin puolukoita niemestä, vattuja pellon laidasta, muutama herkkutattikin löytyi. Mukava palata kotiin erilaisen viikon jälkeen...."

Katja ja Janne

"Wonderful stay, lovely cottage"

Jake ja Marke, Jesse, Anja ja Jarkko

"Vietimme aurinkoisen viikonlopun. Kalasteltiin ja saatiin haukia 3 kpl, paino noin 8,5 kg. Luonto heräsi kesään ja mieli rentoutui ja lepäsi. Miehet heittivät talviturkin."

Adam, Dan, Math, Tia, Anne, Matti ja Tarja

"Suomi ja Mirja huviloineen teki unohtumattoman vaikutuksen vieraisiin Helsingistä, Las Vegasista ja Minneapolisista. Sään innoittamina teimme juhannuskokon. Kokko oli upea ilmestys ja aiheutti pienen yllätyksen, kun meinasi karata. Kansainvälisellä yhteistyöllä tuli saatiin sammumaan. Pyysimme Mirjan sammutuskahveille ja nautimme mielenkiintoisista keskusteluista vielä aamuyön tunteina. Lämmin kiitos ystävällisyydestä. Upea yllätys, kun sauna odotti valmiina."

Elena, Jukka, Topi, Mette ja Vili

"Viikko näissä kauniissa maisemissa ja tässä ihanassa "mökissä". On hiihdelty, laskettu mäkeä pulkalla ja liukurilla, hurjasteltiin potkukelkalla ja tutustuttu Suonenjokeen. Poppanallesta löytyi vaikka mitä ja aivan mahtavaa palvelua. Lintharjullakin käytiin kokeilemassa latuja. Pitempäänkin oltaisiin voitu nauttia täällä olosta, mutta  arki odottaa."

Nordic J:n Oy:n väki

"Pidimme tiimipalaverin mökillä noin 15 hengen voimin. Sää suosi ja mökkijärjestelyt tehty erinomaisesti. Kaiken kaikkiaan mukava tilaisuus ja ennen kaikkea hieno paikka luonnonkauniilla ja rauhallisella sijainnilla!"

Kyllikki ja Kimmo

"Kiitos mahtavista päivistä kauniissa luonnossa. Villa on ylellisen kaunis ja hyvin varusteltu. Käytimme hyväksemme talon matopaikat ja tillit. Ahveniakin saatiin. Vielä kiittäen..."

Jeremia, Anu, Arno, Urho ja Ruut

"Kiitos ja kumarrus jälleen. Taisi olla 7. hiihtoloma täällä. Nyt jaksaa taas kevättyöt kotosalla."

Katja, Turkka, Taika ja Sake

"Lämmin kiitos kaikesta, loma on ollut ihana. Vastaanotto oli mitä kaunein, sauna ja takka lämpiämässä ja tuoreet kukat pöydällä. Haikein mielin lähdemme, tästä paikasta jäi lämmin mieli ja hyvä olo. Pienen palan kuljetamme kotiin sydämissämme! Kiitos kaikesta!"

Reino, Katja, Nella, Kasper, Mona ja Noora

"Meillä oli täällä mukavaa. Vietimme pääsiäistä, mentiin pilkkimään ja saimme monta pikkukalaa. Käytiin retkellä saaressa ja annettiin sille nimeksi Merirosvosaari, koska se oli niin iso ja pelottava. Kävimme joka päivä saunassa ja lapset kierivät lumessa."

Mike ja Sanna

"Suunnitelmat yhteisestä ajasta ja rauhasta toteutuivat erinomaisesti upeissa puitteissa. Helppo tulla uudestaan."

Joni, Jonne, Tuukka ja Jone

"Kiitos mukavasta ja rennosta viikonlopusta täällä mökissä. Oli hyvät maisemat ja mieluinen mökki."

Jukka, Eevi, Selma ja Ulla-mummi

"Kolmas kesä Villa Mirjamissa. Sää helli, vesi oli lämmintä ja puuhaa riitti. Rantalaiturilta ongittiin yksi ahvenkeitto. Rentouttava viikko - toivottavasti taas ensi kesänä täällä."

Jake, Makke, Anja, Jarkko, Eeva ja Jesse

"Vietimme rentouttavan viikonlopun täällä luonnonrauhassa lintujen kevättouhuja seuraten, saunoen, syöden ja ulkoillen. Mummo onki tietenkin heikoilta jäiltä kolmisenkymmentä ahventa."

Eeva-Liisa, Iitu, Mari ja Janne

"Hääjuhlissa Kuopiossa, ihana paikka isolla porukalla ja koirien kanssa."

Lisää asiakkaiden lomakokemuksista voit lukea Vedensylin ja Kivenkainalon vieraskirjoista!

Do You Need to Contact Us?